Αγαπητά μέλη του Ελληνικού Στατιστικού Ινστιτούτου (ΕΣΙ), η Οργανωτική Επιτροπή του 32ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Στατιστικής, που συνδιοργανώνεται στα Ιωάννινα από το ΕΣΙ και το Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με λύπη της σας ανακοινώνει τη μετάθεση κατά μία ημέρα νωρίτερα της ήδη ανακοινωθείσης περιόδου πραγματοποίησης του Συνεδρίου.

Ειδικότερα, το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 30 Μαίου 2019 μέχρι και το Σάββατο 1 Ιουνίου 2019 αντί της αρχικά ανακοινωθείσης περιόδου από 31 Μαίου έως και 2 Ιουνίου 2019.

Η μικρή αυτή αλλαγή κρίνεται επιβεβλημένη λόγω της πρόσφατα ανακοινωθείσης ημερομηνίας πραγματοποίησης των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών ταυτόχρονα με τις Ευρωεκλογές, στις 26 Μαΐου 2019. Συνακόλουθα, οι επαναληπτικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν την 2 Ιουνίου 2019 και θα πρέπει να διευκολυνθούν οι σύνεδροι να συμμετάσχουν στις εκλογές αυτές.

Ζητούμε την κατανόησή σας για την μεταβολή αυτή και σημειώνουμε, με την ευκαιρία, τις δυσκολίες εύρεσης του καταλληλότερου χρόνου πραγματοποίησης του Συνεδρίου είτε λόγω των εκλογών αυτών είτε λόγω άλλων υποχρεώσεων μεγάλου αριθμού μελών του ΕΣΙ και συμμετεχόντων στα συνέδριά του.

Με την ευκαιρία σας γνωρίζουμε ότι στην ιστοσελίδα του συνεδρίου (http://esi2019.conf.uoi.gr/?lang=el)  και ειδικότερα στο σύνδεσμο (http://esi2019.conf.uoi.gr/?page_id=287) υπάρχει λεπτομερής Κατάλογος Ξενοδοχείων της πόλης, οι τιμές που προσφέρουν και η πρόσβαση στον ιστότοπό τους. Σημειώνεται ότι καλό είναι να υπάρξουν κρατήσεις, έγκαιρα, λόγω της αυξημένης ζήτησης των ξενοδοχείων στην πόλη των Ιωαννίνων καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ζητούμε ξανά την κατανόησή σας για την αναγκαστική, λόγω των εξελίξεων, μικρή μεταβολή στο χρόνο πραγματοποίησης του Συνεδρίου και την όποια ταλαιπωρία αυτή προκάλεσε.

Με χαρά σας περιμένουμε στα Ιωάννινα και θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για την αρτιότερη διοργάνωση του 32ου Συνεδρίου.

Με τους χαιρετισμούς μας,

Η Οργανωτική Επιτροπή